USA & Canada Reisbeurs

De grootste Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Nederland staat weer in de agenda!

Komende zaterdag 4 en zondag 5 november 2023.

Een 30-tal reisorganisaties informeren de bezoekers graag over uiteenlopende mogelijkheden voor een vakantie naar de Verenigde Staten of Canada. Enthousiast staan zij persoonlijk de bezoekers te woord om met elkaar plannen te maken en vragen te beantwoorden over de diverse reismogelijkheden. Ze spreken uit eigen ervaring en dat merk je meteen aan de kennis en plezier waarmee ze iedereen weten te enthousiasmeren. Afgelopen jaar was weer een succesvolle USA & Canada Reisbeurs die met veel plezier en vol interesse goed is bezocht. De bezoekers waren tevreden en door de maanden zijn er veel boekingen uit voort gekomen.

Interesse?
Doe dan aanstaande Reisbeurs zelf mee en ervaar wat de meerwaarde is om deel te nemen op een gespecialiseerde USA & Canada Reisbeurs. De bezoekers, die veelal de keuze van hun vakantiebestemming al hebben gemaakt, komen heel gericht hier om te oriënteren, plannen en ideeën op te doen voor 2024.

Zaterdag 4 en zondag 5 november 2023 te Zeist – “Zorg dat je erbij bent”.

De leveranciers bestaan uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaart- en treinmaatschappijen en camperverhuur-bedrijven.
Om een product tijdens de beursdagen extra te promoten is er een mogelijkheid om presentaties te geven voor de bezoekers.
Bezoek voor meer informatie en de deelnemerslijst van 2023 onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Er is ook een speciale Facebook pagina.

Doelgroep

In 2018 zijn er ruim 1800 consumenten vanuit verschillende delen van het hele land geweest, om informatie in te winnen en reizen te boeken. Als leverancier krijg je bij deze consumentenbeurs de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurzen bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Meer dan 75% van de doelgroep heeft zich vooraf online ingeschreven. Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.
Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.
De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht. Voor het hotel staan twee campers waarin bezoekers een kijkje kunnen nemen. Ook kunnen bezoekers gedurende de dag gratis presentaties volgen over vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle leveranciers aan de USA & Canada Reisbeurs, voor consumenten, die er nu in Nederland georganiseerd wordt. De website wordt doorlopend aangepast.

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.