Northern light - Yukon - Canada

Canada

Via Rail - Canada

Destination Management

De vertegenwoordiging van een bestemming is een mix van marketing, sales & pr, afhankelijk van uw doel en de doelstellingen. Wij bieden een brede kennis van de Benelux en Franse markt binnen het uitgaande toerisme. Dit gaat gepaard met een uitgebreid netwerk van goede én lange relaties. Deze zorgen ervoor dat wij het belang van uw bestemming en product zo efficiënt mogelijk kunnen behartigen.

Voor wie doen wij dat?

Voor bestemmingen waar de meerwaarde van de Benelux en Franse markt van wordt onderstreept. De wereld is erg groot en indrukwekkend om te ontdekken en onze specialisatie is met name groot in bepaalde gebieden van Azie, Zuidelijk Afrika en Noord-Amerika. Deze kennis is opgebouwd door veelvuldig door de jaren heen er te hebben mogen rondreizen. Op intensieve kortere en langere reizen hebben wij kennisgemaakt met de bewoners, geschiedenis, cultuur en natuur in overvolle en desolate gebieden.

Hoe werken wij?

Wij werken met een stapsgewijze en doelgerichte aanpak en veel persoonlijke aandacht, want elke bedrijf, bestemming of product is uniek. Voor zowel b2b als b2c. Daarbij maken wij gebruik van allerlei middelen zoals; promotiecampagnes, het verbeteren van kennisoverdracht, het optimaliseren van de relaties binnen o.a. de reisbranche en media en het aanbod. Dit leidt tot meer kennis, inspiratie en de vraag naar de bestemming en dat stimuleert de verkoop!