Take care off the complete organisation

Think outside the box

Event Management

Wij laten uw product of thema tot leven komen zodat het een ‘experience’ voor iedereen wordt. Een event (b2b, b2c) stelt de aanbieder in staat op een natuurlijke manier contact te leggen met de bezoekers.

Met veel enthousiasme en bevlogenheid organiseren wij diverse evenementen per jaar. Sommige nieuw, andere langer dan 10 jaar en iedere keer met verfrissende elementen. Wij verzorgen de gehele planning, coördinatie en organisatie van uw op maat gemaakte event van uw product of bestemming. Door ons netwerk en jarenlange ervaring in deze branche bieden wij een meerwaarde voor u als opdrachtgever.

Wat organiseren wij zoal?

Product presentaties, workshops, roadshows, evenementen, trainingen, beurzen, educational reizen, vergaderingen en conferenties en daarbij vaak gebruikmakend van een toepasselijk thema.

Evenementen gericht op de reisbranche of op de consument, van tien personen tot duizenden bezoekers. Jaarlijks organiseren we drie terugkerende evenementen; de USA&Canada Reisbeurs voor consumenten in Zeist en in Eindhoven (b2c) en de USA-Canada Experience (b2b).

klik hier voor de huidige evenementenagenda