USA & Canada Reisbeurs – Eindhoven

Neem deel aan de Noord-Amerika reisbeurs voor consumenten in Eindhoven!

Op deze gespecialiseerde reisbeurs informeren en inspireren zo’n 10 reisspecialisten geïnteresseerde bezoekers over de talloze reismogelijkheden in Noord-Amerika. De deelnemers bestaan uit verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen en camperverhuurbedrijven.
Er is een mogelijkheid om product presentaties te geven voor de bezoekers.
In 2018 zijn er bijna 400 bezoekers langs geweest om hun droomreis te plannen.

Voor meer informatie en de deelnemerslijst 2018, bezoek onze website www.usacanadareisbeurs.nl. Ook is er een speciale pagina op Facebook

In 2019 zal ITN Marketing weer de USA & Canada Reisbeurs organiseren op:

zaterdag 23 november 2019.

 

Doelgroep

In Eindhoven komen zo’n 400 consumenten vanuit voornamelijk het zuiden van het land, om informatie in te winnen en om reizen te boeken. Als leverancier krijg je de kans om in gesprek te komen met een grote groep potentiële klanten. Het aantal aanvragen en boekingen na de beurs bleek hoog bij navraag bij leveranciers.
Meer dan 75% van de doelgroep heeft zich vooraf online ingeschreven. Ze hebben vaak de keuze al gemaakt om binnen afzienbare tijd naar de USA of Canada op vakantie te gaan. Voorwerk hebben ze gedaan via internet of via ‘social influencers’.
Wij vragen voor deze beurs een laagdrempelige entree met kortingstaffels.
Ervaring leert dat bezoekers eerder komen als ze zich vooraf hebben ingeschreven. Dit leidt tot een serieus gericht publiek.

De locatie wordt in Noord-Amerikaanse sfeer ingericht. Voor het hotel staat een camper waar bezoekers een kijkje in kunnen nemen. Ook kunnen bezoekers gedurende de dag gratis presentaties volgen over de vele reisbestemmingen.

De website www.usacanadareisbeurs.nl is een portaal van alle deelnemers voor de consumenten voor de twee USA & Canada reisbeurzen die er nu in Nederland georganiseerd worden. De website wordt doorlopend aangepast

 

Bekijk dit filmpje voor een terugblik op de beurs in 2016:

Organisatie

ITN Marketing verzorgt de complete organisatie, marketing & PR van dit b2c event.